Kong Recepten:

Pasteifeest:
Vul de kong met leverpastei en leg deze 4 uur in de vriezer. Spoel de kong af met koud water en geef het lekkere ijsje aan de hond, gegarandeerd urenlang plezier.

Bananarama:
1 banaan prakken en vermengen met 2 eetlepels yoghurt, dicht het kleine gaatje van de kong met bijv. een stukje brood, vul de kong en leg hem 4 uur in de vriezer. Afspoelen met koud water en smikkelen maar.

Kong

Omelet:
Kluts een ei en bak deze kort aan.
Vul de eierpannekoek met lekkers, kaas, groente, vlees e.d., prop alles in de kong, even laten afkoelen en smullen maar.

Mac en Cheese:
Kook wat macaroni ( of wat je over hebt van het avondeten)
Bak het samen met wat kaas ( Magnetron is ook handig) even af laten koelen en daarna de kong vullen met het mengsel, gegarandeerd succes.

Peanut butter:
Meng wat brokken of brood met pindakaas en vul de kong met het mengsel en smullen maar.Wil je het moeilijker maken dan kan je de kong nog afsluiten met bijv. een rondje hondenworst, brood of een kong stuff"n koekje zo heeft je hond nog langer plezier van deze traktaties. Regelmatig zullen we de recepten aanvullen met nieuwe ideeen, heeft U een leuk recept mail het ons dan via contact info. De leukste recepten plaatsen we op deze pagina.
Kong
Ook voor pups en seniors, diverse kong produkten verkrijgbaar